Vreme čitanja: oko 2 min.

Naučite decu da koža pamti

Vreme čitanja: oko 2 min.

Saznajte kako da se pravilno zaštitite od štetnih sunčevih efekata i negujete kožu tokom leta uz Sebamed na Adi Ciganliji

  • 0
Sebamed Foto: Promo/ Sebamed

Da li ste ikada razmišljali o važnosti pH vrednosti kože i zašto je ona ključna za zdrav i sjajan izgled? Da li znate kako pravilno zaštititi svoje najmlađe od štetnih sunčevih zraka?

Sebamed, vaš verni saveznik u nezi kože, poziva vas na sjajan događaj u petak, 4. avgusta, od 10h do 19h, na makiškoj strani Ade Ciganlije, gde ćemo vas uvesti u svet tajni pH balansa kože i nege koja za vaše najmilije pruža samo najbolje.

Nega namenjena najmlađima nema kompromis

Iako predstavlja nezamenljiv izvor vitamina D, izlaganje nežne dečje kože suncu mora biti umereno. Pravilna zaštita od sunčevih zraka ne odnosi se samo na trenutne opekotine, već je naš cilj da najmlađe zaštitimo od dugoročnih štetnih efekata, doprinoseći tako zdravom razvoju i očuvanju kože tokom celog života.

Saznajte zašto je pH vrednost ključna za pravilnu negu dečje kože i otkrijte kako da najefikasnije zaštitite mališane i obezbedite im bezbrižnu igru na suncu.

Za svaki tip kože postoji određeno vreme bezbedne izloženosti UV zracima. Ovo vreme je daleko kraće kod dece nego kod odraslih. Upoznajte Sebamed eksperte i pitajte sve što vas zanima o pravilnoj nezi kože pre i posle sunčanja.

Naš tim iskusnih poznavaoca tipova kože i kozmetike naučiće vas kako da nađete ravnotežu za zdrav i blistav izgled i pružiti dragocene savete za pravilnu zaštitu od sunca, a ujedno možete i testirati i pH vrednost vaše kože.

Učestvujte i u našim interaktivnim radionicama i budite deo naše velike nagradne ankete. Osvojite peškire za lice, ID kartice za kofere, reflektorne rančeve, kačkete i originalne Sebamed proizvode i uzorke Sebameda. A dok sa našim stručnjacima razmenjujete koriste savete za negu i pH balans kože, vaši mališani će uživati u kreativnom crtanju koje će biti nagrađivano Sebamed nežnom linijom proizvoda namenjenom najmađima, kao i uzorcima i zanimljivim gedžetima.

Vaša koža je ogledalo vašeg zdravlja i lepote. Negujte je mudro, a Sebamed će vam u tome rado pomoći.

Obezbedite svojoj porodici nežnost i zaštitu koju zaslužuje!

Kada je izbor kozmetike u pitanju, Sebamed nudi vrhunsku pH 5.5 higijenu i negu kože. Proizvodi su izrađeni po nemačkoj recepturi, a kompanija Nelt, jedna od najvećih distributera u zemlji i regionu, pobrinula se da ovi vrhunski proizvodi pronađu put do svih kojima je zdravlje na prvom mestu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA