Vreme čitanja: oko 2 min.

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA: Sasvim drugačija reklama proizvoda - iskrenost i relevantnost za vaša creva

Vreme čitanja: oko 2 min.

  • 0
Colosal Foto: Promo/ Pontus Pharma

-Ja ću s vremenom biti bolja, kao i Vaša creva nakon Colosala - rekla je glavna junakinja prvog promotivnog videa kreiranog uz pomoć veštačke inteligencije (AI) na domaćem farmaceutskom tržištu. Pontus Pharma regionalna je farmaceutska kompanija koja je na iskren i inovativan način predstavila ovaj proizvod, već poznat mnogima u Srbiji.

-Colosal je pojačani butirat, i to je ono što ga čini inovativnim proizvodom na srpskom tržištu - poručio je Igor Haralović, direktor Pontus Pharme.

Dok se pojedinci plaše gubitka posla zbog veštačke inteligencije, ova kompanija se ne plaši inovacija i ovim primerom pokazuje da je suživot sa veštačkom inteligencijom veoma moguć. U ovom slučaju, ovaj alat olakšava rad i poboljšava život – baš kao i Colosal, dodatak ishrani.

Reklame za terapiju budućnosti

Da li će više reklama izgledati ovako u budućnosti, pitaju se mnogi. Odgovor je nepoznat, ali je sve češće prilagođavanje terapije užem segmentu pacijenata. Posebnost Colosala je njegova trostruka moć, kombinacija buterne kiseline, bifidobakterija i fruktooligosaharida (FOS), sastojaka koji se međusobno nadopunjuju. Buterna kiselina je sastojak koji hrani ćelije vašeg debelog creva. Zajedno sa bifidobakterijama i FOS-om postiže sinergijsko dejstvo.

Veštačka inteligencija i inovacije u farmaciji

Farmaceutska industrija se često i dalje pridržava tradicionalnih pravila i oprezna je u prihvatanju novih alata. Ali, kao što je slučaj sa izborom inovativnih lekova, dodataka ishrani ili dermokozmetike, Pontus Pharma se usuđuje da ode korak dalje. Svesni da oglašavanje uvek može biti bolje, kao i njihov rad, tim i rast, nastavljaju da prevazilaze jaz između razvijenijih zapadnih tržišta i jugoistočne Evrope i snabdevaju jugoistočnu Evropu do sada nedostupnim kvalitetnim, efikasnim i naprednim lekovima, dodacima ishrani, medicinskim i drugim proizvodima.

Colosal Foto: Promo/ Pontus Pharma

Savremeni način života za većinu ljudi podrazumeva stres, nedostatak vremena za kvalitetan obrok, fizičku aktivnost i dovoljno sna. Uz unos šećera, konzumaciju cigareta i alkohola, uz upotrebu lekova ili antibiotika, jasno je da telo pati. Dok svet još uvek posmatra dugoročni efekat veštačke inteligencije, potražite svoj Colosal u apotekama i online apotekama!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA