Mama dvoje dece ima samo još 14 meseci života: Rak se vratio i metastazirao po treći put

Nju posebno devastira ideja da će njen suprug biti samohrani roditelj i da će morati da se nosi sa gubitkom supruge, ali i sa svim što će od tog trenutka morati da radi sam

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bakica

    07. januar 2023 | 14:57

    Kad je ova bolest u pitanju, kod nas, mislim da je najveći problem u preventivi i pregledima na vreme. AliI, kako? Ne postoje organizovani, obavezni, preventivni pregledi kao nekad fluorografisanje. Ako se osećate loše, pre ćete odustati od pregleda nego čekati mesecima na neki pregled jer, možda, nemate para ili ne želite kod doktora, privatno, mnogo su skupi pregledi. I, posle bude kasno. Kad su deca u pitanju nema više užina u školi, kao nekad, deca jedu šta stignu ili ništa i piju loše napitke. Mnogo male dece je bolesno, možda su se mame loše hranile u trudnoci. Može li se nešto više učiniti za ovaj narod koji odumire????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA