Svi ovo radite pre konzumiranja obroka, a to povećava rizik od prerane smrti
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Mlj1228
Tačno je to za one koji ne kontrolišu svakodnevno svoj krvni pritisak, jer smatraju da su mladi, ili da nikada nisu bolovali od kardiovaskularnih problema! Krvni pritisak jeste podmukli ubica, ali so nije jedini faktor, jer onda ni vodu ne bi smo smeli piti pošto je puna mineralnih soli! Sva gotova jela, i mesnate prerađevine, su više štetne nego korisne! Na prvom mestu su nasledni geni, jer ima ljudi koji su celog života vodili računa o jelu i piću, i opet su se našli sa zakrečenim venama i sa velikim krvnim pritiskom?!