Ovu namirnicu je poželjno redovno imati u ishrani: Snižava holesterol i čuva srce
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ramzaj
Interesantno je da vec par dana na raznim portalima je slicna tema i svuda pisu da kukuruzno brasno ne sadrzi gluten, a ljudi alergicni ili intolerantni na isti ne jedu kukuruz jer kazu sadrzi gluten, vrlo konfuzno.. Drugo, to sto sadrzi malo secera ne znaci da ga u organizmu nece biti mnogo jer sadrzi mnogo ugljenih hidrata, a isti se u organizmu pretvara u secer. Mada je to daleko kvalitetniji secer od onoga koji unosimo putem zasladjivaca (bez obzira o kojem se radi) ljudi koji se ne bave sportom ili nekim fizickim radom ne bi trebalo da preteruju. Trece, i najbolnije, je to sto je kukuruz uz soju zitarica koja se ubedljivo najvise genetski modifikuje, a kako zivimo u salama drzavi blago receno treba biti oprezan 101%!