Nataša je prošla kroz pakao dijete za fitnes takmičenje i shvatila koliko je to nezdravo

 
 
 ≫ 
  • 0

Dobrodošli u podcast "Teorija zdravlja" u kom ćete saznati sve ono što nigde ranije niste mogli da čujete ili pročitate

Danas živimo u takozvanom fitnes vremenu. Sve veća pažnja medija i velikih proizvođača hrane se oslanja u marketingu na reč fitnes, želeći da istaknu da je to nešto apriori zdravo i potrebno.

Međutim, iako reč fitnes u globalnom smislu predstavlja poželjan lajfstajl u kome vodimo računa o svom telu, vežbanju, higijeni i ishrani, u onom individualnom profesionalnom smislu ne mora da znači baš tako.

Gošća podcasta Nataša Kandić, kordinator za zdravlje u kompaniji Komtrejd, ispričala je kako je tekla njena profi fitnes priča dok se spremala za svoje prvo takmičenje u bodibildingu i fitnesu u svojoj 44. godini.

Koliko je to bilo teško i kroz kakve je fizičke i psihološke zamke prolazila mesecima, da bi tih nekoliko minuta na sceni izgledala perfektno Nataša je otkrila u prvoj epizodi podcasta "Teorija zdravlja".

Nataša je rođena i odrasla u centru Beograda, ali je kao tinejdžerka otišla u Južnu Afriku sa roditeljima, a put je kasnije odveo u London, gde je radila kao fitnes trener u sportskom centru Čelsi.

Poslušajte ceo podcast.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA