Kisili kupus i jeste riznica zdravlja, mada u poslednje vreme sve se manje sprema, da li zbog nedostatka vremena ili sto mnogi ne vole da jedu kiseli kupus. Ali treba ga i znati spremiti, jer kvalitet kiselog kupusa i od toga zavisi, ja svoj kupus nalivam vodom sa apatata za preciscavanje vode, jer je voda veoma kvalitetna, cista i pitka za pice a bogami i za spremanje kiselog kupusa, jer rasol ostaje tokom cele zima bistar i ukusan zahvaljujuci ovoj preciscenoj vodi.
Jana
Kisili kupus i jeste riznica zdravlja, mada u poslednje vreme sve se manje sprema, da li zbog nedostatka vremena ili sto mnogi ne vole da jedu kiseli kupus. Ali treba ga i znati spremiti, jer kvalitet kiselog kupusa i od toga zavisi, ja svoj kupus nalivam vodom sa apatata za preciscavanje vode, jer je voda veoma kvalitetna, cista i pitka za pice a bogami i za spremanje kiselog kupusa, jer rasol ostaje tokom cele zima bistar i ukusan zahvaljujuci ovoj preciscenoj vodi.
Podelite komentar
Kiza
@Jana
I nase babe i prababe su nalivale vodom iz aparata.
Podelite komentar