Namirnica bez koje je zima nezamisliva: Kiseli kupus je prava riznica zdravlja

   ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jana

    18. novembar 2021 | 10:51

    Kisili kupus i jeste riznica zdravlja, mada u poslednje vreme sve se manje sprema, da li zbog nedostatka vremena ili sto mnogi ne vole da jedu kiseli kupus. Ali treba ga i znati spremiti, jer kvalitet kiselog kupusa i od toga zavisi, ja svoj kupus nalivam vodom sa apatata za preciscavanje vode, jer je voda veoma kvalitetna, cista i pitka za pice a bogami i za spremanje kiselog kupusa, jer rasol ostaje tokom cele zima bistar i ukusan zahvaljujuci ovoj preciscenoj vodi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA