Jabuku oljuštite, grožđe perite pola sata: Prof. Perišić otkriva kako da uklonite hemikalije sa voća
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Vule
Grozde uspeva dobro jedino ako se prska hemikalijama. Tako je uvek bilo i pre pistojanja GMO. Treba ga dobro prati.
Gmo
Svo voce i povrce se tretira raznim hemikalijama. Trujemo se sa plodovima koji rastu iznad zemlje a tek ono sto je u zemlji ( krompir,luk...) da ne govorim. Vazduh zagadjen,voda pod upitnikom,hrana GMO... dobro smo zivi a zdravi ???
Mirjana
Mi živimo na selu i ne prskamo ni voće ni povrće i gajimo samo za našu upotrebu jedino stavimo u vodu da se ohladi jer su ove vrućine užasne. Prijatno