Ćevapi i luk – duo koji je loš po zdravlje: Doktor otkriva kako da roštilj bude i ukusan i zdrav

 ≫ 

Komentari

  • Milan

    20. april 2021 | 21:49

    E moj profesoreeee....

  • A. P

    20. april 2021 | 18:01

    Jedi sve i trosi se malo fizicki. nemas problema. Nisu svi organizmi isti da mogu da podnesu svu hranu. Zavisi kakav je mlin.

  • Ja

    20. april 2021 | 11:54

    Profa da se vrati na fakultet da uči. Nije nesto dobro shvatio predavanja. Crni luk je obavezan uz roštilj jer neutrališe loše sastojke dima iz roštilja koji su kancerogeni, kao i nitrite koji se pretvaraju u nitrate. Dakle, nikada nemojte jesti roštilj bez crnog luka u kombinaciji. A profa u školu ponovo.

  • Gile

    20. april 2021 | 11:42

    Ovo uopšte nije tačno. Ćevapi bez luka, kao torta bez šlaga... 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA