Ćevapi i luk – duo koji je loš po zdravlje: Doktor otkriva kako da roštilj bude i ukusan i zdrav
≫
Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?
Milan
E moj profesoreeee....
Podelite komentar
A. P
Jedi sve i trosi se malo fizicki. nemas problema. Nisu svi organizmi isti da mogu da podnesu svu hranu. Zavisi kakav je mlin.
Podelite komentar
Ja
Profa da se vrati na fakultet da uči. Nije nesto dobro shvatio predavanja. Crni luk je obavezan uz roštilj jer neutrališe loše sastojke dima iz roštilja koji su kancerogeni, kao i nitrite koji se pretvaraju u nitrate. Dakle, nikada nemojte jesti roštilj bez crnog luka u kombinaciji. A profa u školu ponovo.
Podelite komentar
Gile
Ovo uopšte nije tačno. Ćevapi bez luka, kao torta bez šlaga... 😂
Podelite komentar