≫
Ćevapi i luk – duo koji je loš po zdravlje: Doktor otkriva kako da roštilj bude i ukusan i zdrav
≫
Većina voli da meso sa roštilja kombinuje sa crnim lukom, ali je isto tako poznat i onaj osećaj težine u želucu posle takvog obroka
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Milan
E moj profesoreeee....
A. P
Jedi sve i trosi se malo fizicki. nemas problema. Nisu svi organizmi isti da mogu da podnesu svu hranu. Zavisi kakav je mlin.
Ja
Profa da se vrati na fakultet da uči. Nije nesto dobro shvatio predavanja. Crni luk je obavezan uz roštilj jer neutrališe loše sastojke dima iz roštilja koji su kancerogeni, kao i nitrite koji se pretvaraju u nitrate. Dakle, nikada nemojte jesti roštilj bez crnog luka u kombinaciji. A profa u školu ponovo.