Ćevapi i luk – duo koji je loš po zdravlje: Doktor otkriva kako da roštilj bude i ukusan i zdrav

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika A. P
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milan

    20. april 2021 | 21:49

    E moj profesoreeee....

  • A. P

    20. april 2021 | 18:01

    Jedi sve i trosi se malo fizicki. nemas problema. Nisu svi organizmi isti da mogu da podnesu svu hranu. Zavisi kakav je mlin.

  • Ja

    20. april 2021 | 11:54

    Profa da se vrati na fakultet da uči. Nije nesto dobro shvatio predavanja. Crni luk je obavezan uz roštilj jer neutrališe loše sastojke dima iz roštilja koji su kancerogeni, kao i nitrite koji se pretvaraju u nitrate. Dakle, nikada nemojte jesti roštilj bez crnog luka u kombinaciji. A profa u školu ponovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA