Šta nas muči, a nije korona?

Za problem “suvog grla” zahvaljujući Covid-19 čujemo svakodnevno, ali da li ste čuli za problem takozvanog “suvog nosa”? Prva pomisao koja nam nadolazi sa tim u vezi jeste proleće, koje za mnoge sa alergijom, bilo da su odrasli ili deca, ne predstavlja baš omiljeni period godine

  • 0
Hysan Foto: Promo/Hysan

Međutim, problem “suvog nosa” ne zavisi toliko od godišnjeg doba, jer osim alergena njega mogu izazvati prašina, suv vazduh, hladnoća, a trenutno čak i svakodnevno disanje pod zaštitnom maskom.

Takođe, zagađen vazduh kome smo izloženi, pogotovu u većim gradovima Srbije, može da trigeruje neprijatnost u nosu, usled udisanja velike količine štetnih čestica.

Zapušen nos i suva sluzokoža dovode do nemogućnosti adekvatnog obavljanja disajne funkcije što izaziva brojne probleme kao i sušenje grla usled disanja na usta, pri čemu se stvara pogodan teren za nastanak bakterija i infekcija. Ovo, takođe, inicira i nemogućnost obavljanja fizičkih aktivnosti, treninga, izaziva glavobolju, nesanicu, upalu sinusa i zapušenost ušiju.

Ukoliko se problem ne reši na vreme, navedeni simptomi mogu dovesti do hroničnog stanja.

Teško je naći adekvatno rešenje, pogotovu kada su u pitanju deca, koja su osetljiva na konzervans. Takođe, prilikom traženja, često posežemo za raznim lekovima i kapima koje više stvaraju zavisnost nego što, zapravo, poboljšavaju stanje.

Najbolje rešenje je uvek prirodno rešenje, zato Hysan sprej predstavlja pravi izbor za negu sluzokože nosa. Tajna ovog spreja leži u prirodnom sastojku hijaluronu i garanciji nemačkog kvaliteta. Hijaluron omogućava dugotrajnu hidrataciju, regeneraciju i smanjenje osećaja suvog nosa, pri čemu je efekat dugoročan i ne obavezuje na konstantno korišćenje kapi. Hysan rešava problem kod odraslih, ali i kod dece, upravo zato što ne sadrži konzervans, a blag je i efikasan u isto vreme. Delotvoran je kako za alergije, tako i za osobe kojima smeta suv vazduh, zagađenje ili trenutno imaju prehladu i osećaj zapušenosti nosa.

Hysan sprej je još jedan primer da je priroda jedini i pravi put.

Potreban je samo korak, dva i pravu negu nosa imam ja!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA