Loše vesti za ljubitelje krompira: Ako često jedete pomfrit ili pire, krvni pritisak je u opasnosti

 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Igi
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • JA

    31. mart 2021 | 14:27

    Jedem krompir tri puta nedeljno... Pečen u svinjskoj masti, krompir u gaćama sa domaćom slaninom, pire krompir sa pohovanim mesom... 46 godina, nemam masnoće i šećer, pritisak 117 sa 75... Sve su to naučnici do mojega... Samo rokajte i uživajte u hrani...

  • Chance

    31. mart 2021 | 13:26

    Zao mi je, ali krompir je namirnica koje se nikad necu odreci. Izbacicu slatkise, testo, meso, ali krompir JOK 🤣

  • Hhdh

    31. mart 2021 | 11:43

    Jedem pire ili pomfrit skoro svakog dana mjesecima i imam nizak pritisak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA