Nije sva hrana iz konzerve loša: Nutricionisti otkrivaju koja je najzdravija

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika xxx
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dejan

    21. mart 2021 | 12:57

    Prodavao sam konzerviranu ribu i od tada je ne jedem

  • Ivko

    15. mart 2021 | 23:24

    Sta danas valja i sta je zdravo? Vise ni ono sto sami proizvodimo nije 100% organski jer nam je zemlja zatrovana raznim otpadima reke su nam katastrofa.. A sto ljudi jedu pangazius to vec nije humano!

  • xxx

    14. mart 2021 | 10:50

    Pre 2nedelje rekose konzervirano ne valja nikako pa ajde neka se dogovore da ne citamo gluposti svaki dan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA