≫ 

Ko ne bi trebalo da primi rusku vakcinu protiv korone? Ako ste u ovih 5 grupa, moraćete da sačekate

 ≫ 

Stručnjaci podsećaju da je bilo koja akutna zarazna bolest privremena kontraindikacija za vakcinu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ronaldinjo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vlado

    11. januar 2021 | 15:37

    Lepo ste napisali da je doktor duzan da prati stanje pacijenta narednih pola sata, kao i kod svake druge vakcine. Imam troje dece i posle svake vakcine u roku od pola sata mi smo vec uveliko bili kod kuce i nikada ni jedan doktor nije pratio stanje deteta. Odmah po primanju vakcine izlazimo na hodnik, oblacimo detete i idemo kuci. Broj obeveznih vakcina je preko 20. Nisam antivakser ali bih broj obaveznih vakcina smanjio na par komada cije ne primanje stvarno moze da dovede do smrti, a vakcine za ove bolesti sto smo svi mi prelezali bez problema bih ostavio opciono.

  • VS

    11. januar 2021 | 12:32

    90% JE BIL GEJTS VLASNIK TE RUSKE KORPORACIE MAA ZDRAVO...

  • dijagonala

    11. januar 2021 | 11:37

    Au koliko hrabrih. Ali poznajem vecinu vas i vama slicnih. Vi ste prvi u redu da okrivite doktore ako krene nesto po zlu, ali ne cekate red da budete primljeni vec se prvi gurate. Mislite da nesto znate ali ne znate nista. Sedite u vasim pecinama i mislite da je to tudji problem. Ali kad neko vas zavrsi na respiratoru ili ne prezivi, onda cete pozivati na revoluciju i "vesanje" doktora. Tuberkuloza, hepatitis B i C, sifilis, HIV i akutni koronarni sindrom su stvari kod kojih ne biste smeni ni antibiotk da pijete bez svakodnevne konsultacije sa lekarom. Ovo za tumore je nesrecno napisano jer se podrazumeva da je neko vec pod nekom vrstom terapije za tumor, a hemo terapija i vakcina ne idu zajedno. Takodje za trudnice i dojilje je normalna norma opreza. 3 meseca pauze za pravljenje dece je preventiva jer se reproduktivne celije brzo razmnozavaju, ali i odlaze, pa sa stranim RNK u sebi uvek postoji rizik mutacije. Iste norme vaze i za druge vakcine. Cinjenica je da je vakcina jedini nacin da se obuzda ovo ludilo. Cinjenica je da virus niko ne donsi u Srbiju vec je tu i ostace. Cinjenica je da nam se vec sada smeska nova recesija, urusavanje sandarda, kriminal.. Ako ljudi koji rade, koji saradjuju sa inostrastvom uskoro ne pocnu da privredjuju, i vi koji se izlezavate kod kuce cete to osetiti na svojoj kozi. Osetice i zidari, majstori, vulkanizeti, trgovci, poljoprivrednici... Svi. A vi nemojte da se vakcinisete. Sedite i kukajte kako vas Zapad ne voli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA