Maja Žeželj o koroni: Dva dana budem super, a onda...

 
 
  • 13

Iako je covid 19 prošao, bez jakih simptoma, poznata voditeljka kaže da ipak oseća posledice virusa, piše "E-klinika"

Maja Žeželj Maja Žeželj Printskrin: Youtube/RTS Ordinacija - Zvanični kanal

Maja Žeželj, poznato TV lice, voditeljka vesti na N1 TV, preležala je koronu. Ali, dok se kod kuće lečila od covid 19, osetila je bolove u stomaku… Morala je i na operaciju slepog creva koje je bilo zahvaćeno gangrenom i to usred infekcije koronom… O svemu ovome, Maja Žeželj govori za eKliniku, i poručuje: slušajte lekare, čuvajte se!

Kako sam se zarazila? Ne znam…

- Možda su dve situacije bile rizične, jer moja svakodnevnica je obična - kuća-posao-deca. Ne znam ni sama da li su ta neka dva susreta, dve situacije bile presudne da se zarazim… Mogla sam da pokupim virus bilo gde, u prodavnici, mogao je neko od dece da donese… ne znam. Uvek se preslišavamo, pa nađemo koja bi to situacija mogla da bude, ali sa sigurnošću ja ne mogu da tvrdim kako sam se zarazila - iskrena je Maja.

Strah? Ne od korone…

A kada je shvatila da ima koronu…

Nisam se toliko uplašila korone, ja sam se uplašila reakcije svog organizma koji je takav kakav je. Imala sam sepsu pre nekoliko godina, ali posle nje nije ostalo ništa loše, organizam mi je u dobrom stanju, normalno funkcionišem. Ali, znate, ne može čovek nikada da zna šta vreba iza ćoška…

Jer, korona, kako nam i pričaju lekari, prepoznaje tu neku slabost organizma i za nju se kači. Preživela sam otkazivanje organa u sepsi i otkud znam šta će sad sa koronom da se desi. Nikada ne znaš sto posto da li je sve u redu ili recimo jedan posto nije, pa se baš to aktivira u trenutku kada uđe korona u telo. E, od toga sam bila u strahu i vodila sam računa, bila disciplinovana, slušala savete lekara - priča Maja.

Priču Maje Žeželj o iskustvu sa koronom i operacijom slepog creva pročitajte u nastavku teksta na portalu E-klinika...

Video: Gde se najviše ljudi zaražava korona virusom?

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kistas

    11. decembar 2020 | 21:04

    Kako ce sada N1 da objasni da ipak ima korone!?

  • Marko 1989

    11. decembar 2020 | 20:58

    Stigla korona i na N1, sad zvanicno postoji korona.

  • Nikola

    11. decembar 2020 | 21:04

    A kad si provocirala da nema korone i pricala protiv lekara? Budi fer pa objasni da li sada ili si tada govorila istinu!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA