≫
Zašto je svinjska mast zdravija od ulja
≫
Mast na parče hleba, malo soli i tucane paprike… tako je nekada bilo. A onda su stigla ulja u plastičnim flašama… Evo razloga da se vratimo kanticama svinjske masti koja je zdrava za prženje, kuvanje, mazanje na hleb
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Aco
U Pirot nema laganje. Sto kila svinja dvesta kila masti.
Aleksandar
Mast je poslastica moje mladosti. Konzumiram mast vec 73 godine.I nistami nefali. Podvarak nije podvarak bez masti. A sada mast ode upropast.
Elena
Moja majka čitav život koristi mast, kao i što je njena majka. Svi u kući smo zdravi, nemamo holesterol, nismo nikad imali gripu, nemamo problema sa kilažom, baka je živela 92 godine, deda 94.