GASTROENTEROLOG UPOZORAVA: Možete napraviti opasnu grešku ako uzimate probiotik uz antibiotik

 ≫ 

Komentari

  • Žorž Vea011

    11. novembar 2020 | 17:36

    Dobra reklama ! Vrlo originalno

  • Margit

    11. novembar 2020 | 15:38

    Iskreno nekada se nisu davali probiotici uz antibiotik to je neko novo otkriće.

  • Neki Tamo

    11. novembar 2020 | 15:38

    Znaci doktore ako sam razumeo uzmete malo para od firme, izreklamirate lek i to vam je posao. Bravo, 10000 odmah za Vas!

  • Ja to tako

    11. novembar 2020 | 10:07

    Kefir

  • Elena

    11. novembar 2020 | 09:48

    Uz antibiotike jedite kiselo mleko i nešto od zimnice, kisele krastavce, papriku, turšiju... probiotici nisu ništa drugo do bakterije iz kiselog mleka (80%) i bakterije iz zimnice (20%). Sve ovo što nam prodaju je "šminka" i bespotrebno bacanje para.

    • 11. novembar 2020 | 12:35

      plavi safir

      @Elena

      E ako ste im rekli.

    • 11. novembar 2020 | 12:56

      Maja

      @Elena

      100% sa slazem sa vama, iscitah silnu literaturu na tu temu i probali smo da primenjujemo svi iz porodice i kad nismonbolesni, ali ima jedna caka -najbolje je da kiselo mleko bude domace pravljeno (moze da se napravi za 1 dan u kucnim uslovima), jer proizvodjaci najcesce u pasterizaciji poubijaju sve i svasta od dobrih bakterija da bi proizvod duze bio nekvarljiv. Sto se tice tursije - opet treba ona domaca koja se pravi od vode, soli i gde dodje do prirodnog vrenja - to su te najbolje bakterije samo takva tursija se pravi za 3-4 dana i traje maksimum 7-8, industrijska tursija je puna esencije ili sirceta i konzervansa koji poubija te dobre bakterije

  • Boba

    11. novembar 2020 | 09:38

    U Nemačkoj probiotike preporučuju nakon završene antibiotske terapije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA