Ojačajte imunitet i popravite krvnu sliku: Biće vam dovoljna samo jedna biljka i piće koje svi vole

Osobe koje su zbog operativnih zahvata bile prinuđene da više sedmica provedu ležeći u krevetu, osobe koje se slabije kreću, kao i one koje pate od malokrvnosti i imaju oslabljen imunitet, mogu da koriste vino sa podubicom za saniranje navedenih stanja.
Podubica spada u pet najgorčih biljaka koje rastu na našim prostorima, ali je njena lekovitost nesporna. Narodni travari preporučivali su je za podsticanje apetita, regulisanje bolova u želucu,protiv malokrvnosti i opšte slabosti organizma, za saniranje dijareje, kod reumatskih tegoba...
Recepturu za pripremu lekovitog vina od podubice daje poznata crnogorska fitoterapeutkinja Ramiza Idrizović.
Sastojci:
- 200 grama osušene podubice
- dva litra kvalitetnog domaćeg crnog vina
Priprema i primena:
U staklenu teglu sipajte podubicu, prelijte je crnim vinom i dobro zatvorite. Teglu čuvajte na sobnoj temperaturi osam dana, a potom procedite sadržaj i prelijte vino u staklenu flašu koju ćete hermetički zatvoriti. Svakog dana popijte po jednu čašu ovog vina. Terapija traje do 30 dana.
Navedena količina dovoljna je za 10 dana.
(Telegraf.rs)
Video: Snimak hapšenja Dragane Sotirovski i saradnika: Pare na sve strane
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.