Krastavci i tikvice koji mogu da ubiju: Zašto ih ama baš nikako ne smete samostalno uzgajati?

   ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Isprana glava
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Miki

    05. april 2021 | 15:08

    Nije vas sramota da objavite ovaj tekst?jel to da kupujemo siptarsko smece i gmo hranu iz eu?🤮

  • Alex

    31. avgust 2020 | 17:13

    Jeste istina je sve ovo..jedne godine tri godine kod nas na selu jeli krastavce...pola sela pomrlo a druga polovina hodala po selu ko pogubljena...da nisu dosli doktori sa kupovnim krastavcima pomor seljaka bi bio...a budalastine mati mila

  • Isprana glava

    31. avgust 2020 | 16:58

    Bolje je ono uvezeno iz Albanije. 🥴

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA