Krastavci i tikvice koji mogu da ubiju: Zašto ih ama baš nikako ne smete samostalno uzgajati?
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Miki
Nije vas sramota da objavite ovaj tekst?jel to da kupujemo siptarsko smece i gmo hranu iz eu?🤮
Alex
Jeste istina je sve ovo..jedne godine tri godine kod nas na selu jeli krastavce...pola sela pomrlo a druga polovina hodala po selu ko pogubljena...da nisu dosli doktori sa kupovnim krastavcima pomor seljaka bi bio...a budalastine mati mila
Isprana glava
Bolje je ono uvezeno iz Albanije. 🥴