Može li korona virus da se prenese preko hrane? Stručnjaci odgovorili na najčešća pitanja
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Vikili
Pa da ne bi doslo do toga, sami mesite hleb kuci. Bar za to sad imate vremena.
X
Zasto se ne testiraju radnici u marjetima, na KORONA virus, posebno oni koji rade delikatosu, pekara a, kuhinji
DARKO 100
Zasto prodavcima u prehramberenim radnjam i marketima nije naredjeno da hleb daje jedan trgovac svima a ne da muljaju po hlebu i prevrcu ga po sto puta kupci