Prirodna i lekovita grickalica: Šta se dešava u telu ako badem jedemo svaki dan
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Marijana
Ne pijem alkohol , ne pusim cigarete valjda mogu sebi da priustim badem.Zdravlje nema cenu.Ja lepo u teglu stavim badem,lesnik orah brazilski I nas domaci,smokve i urme I sve to prelijem medom , konzumiram svaki dan.A volim kada kupim I sirov badem pa ga dobro usolim I ispecem u rerni.
Luka
To da se ne spusta
DŠ
Jasno da su zdravi samo sirovi bademi. Pečenjem se stvaraju toksični spojevi koje treba izbjegavati.