≫ 

Kada probate japanske palačinke, posle njih više nikada nećete jesti obične

 ≫ 

Ukoliko su vam dosadili svi vaši stari recepti i tragate za nekom svežom idejom, pravo je vreme da isprobate japanske palačinke

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Luka

    10. januar 2020 | 19:02

    Kao mali bio sam zeljan svega uvijek su mi oci gladne bile svega kao svakom klincu koji je rastao u sirotistu secam se kad sam jeo palacinke posute secerom jer drugog namaza nije bilo

  • D. M.

    10. januar 2020 | 18:00

    25 grama brašna? Za koliko je to palačinaka?

  • DARKO 100%

    10. januar 2020 | 17:08

    Jedite cicvaru ,da vidite kako se sa njom telo podmladjuje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA