Fitnes blogerke se kunu u avokado, ali dijetetičari otkrivaju koliko smemo da ga jedemo
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
@Laki
Kod nas u kući svaki dan pasulj. Ima se, može nam se.
Helena
Mešavina:oraha,lešnika,badema,pečenog susama, pečenih leblebija, kikirikija, suncokreta, golice,suvog grožđa i suvih urmi.Šaka do dve dnevno.Kakav avokado.Em mnogo jeftinije,em mnogo zdravije.
Deda mraz
Isecem dva avokada na kockice , zatim iscedim limun na to... (pola limuna) par kapi maslinovog ulja, lepo posolim, i pospem malo sitnog bibera... Probaj te...