Preživeti sezonu slava: Evo kako da ne dobijete 2kg po slavi, ali i kako da se rešite mamurluka

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Miki

    30. oktobar 2019 | 08:37

    Nisam neki hemičar ali nije jasno kako jabukovo sirće može da bude baza!

  • Bojan

    30. oktobar 2019 | 00:11

    Hahahaahah 2 kg po slavi. Nije problem sta i koliko se jede i pije za slavu već izmedju slava znači svaki dan. Ako se pazi svaki dan onda nije strašno i da za slavu pojedete malo više

  • branko

    30. oktobar 2019 | 00:04

    pa valjda kultura i obicaji na slavi zahtevaju da se ne bude prozdrljivo, nego bas slava treba da nas podseti na umerenost u svemu, na umerenost u jelu a i u picu, uostalom slava je slavski kolac, sveca i zito

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA