Zato ja i ne idem po restoranima spremim hranu i jedem znam sta sam spremao. Moguce da je to dugo stajalo i da je prosao rok trajanja i da se otrovao....
Eto koliko ljudi imaju "malo mozga" u glavi!!Kada znas da si alergican i da mozes da imas tako jake alergijske napade i reakcije na odredjene stvari,eee onda neides da jedes po restoranima i foliras se i nerizikujes bas tek tako! A i mozes,samo posle nemo' kukas...
Nemke
Prosao rok trajanja pa mu dali kao novo takvih slucajeva ima svugde...
Podelite komentar
Mane
Zato ja i ne idem po restoranima spremim hranu i jedem znam sta sam spremao. Moguce da je to dugo stajalo i da je prosao rok trajanja i da se otrovao....
Podelite komentar
Predator
Predozirao se on kakvo mleko i piletina
Podelite komentar
Molder
Eto koliko ljudi imaju "malo mozga" u glavi!!Kada znas da si alergican i da mozes da imas tako jake alergijske napade i reakcije na odredjene stvari,eee onda neides da jedes po restoranima i foliras se i nerizikujes bas tek tako! A i mozes,samo posle nemo' kukas...
Podelite komentar
Јасмина
Не знам,али да имам проблем са исхраном вероватно бих јела само кући
Podelite komentar
komsija
Nisu mi jasni ljudi koji imaju problem i jedu gde stignu. Olako shvataju problem
Podelite komentar
.
@komsija
Ne gde stigne,vec u restoranu...Naglasio je svoj problem,medjutim nije ispostovan...
Podelite komentar
Kica
Tako i kod nas. Zeludac mi ne podnosi luk i tri puta naglasim bez luka u mesu,tanjiru,salati a u 99% slucajeva ga negde stave. Da poludis!!!
Podelite komentar
Zzz
@Kica
uzmi pledzu bez mesa, bez luka nemoze
Podelite komentar
E ovako
@Kica
Valter nema luk u pljeski. Probaj. Mljac...
Podelite komentar