≫
Testeninu je potpuno bezbedno podgrejati i sutradan, ali s ovim namirnicama se nemojte igrati
≫
Pirinač, na primer, nije dobar da se podgreva
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ja
Krompir, jaja i testeninu ni slučajno ne podgrevati. Nikako! Sve ostalo može.
Boža zemunac
E, stvarno da nema britanske studije ne bih znao šta da jedem.
Гидри
Ма ја обожавам јагњетину и прасетину, како врућу, тако и из фрижидера.. И ништа јој не фали, као и мени... Само што оне нестају великом брзином, па морам да обнављам залиху.. Па онда после ладни шприцер или пиво. Леле...