Zašto bi kefir trebalo da uvrstite u svoju ishranu i kada nije preporučljivo da ga pijete

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Gljiva kefir
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NiN

    22. jul 2019 | 08:20

    Kefir gljivice su zakon za sve bolesti! Nije fraza...čiste sve od glave do pete! Najbolje koristiti u hladnija vremena(jesen-zima) i na prolece si ko nov!

  • Gljiva kefir

    20. jul 2019 | 10:08

    Mozeti sami da producirate kefir od kefir gljive i eto vam resenja..preporucujem svakom iz iskustva..raspitajte se za gljivicu bice vam najbolji prijatelj

  • dragan

    20. jul 2019 | 01:04

    Pa kada nije preporucljivo da se pije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA