Zašto bi kefir trebalo da uvrstite u svoju ishranu i kada nije preporučljivo da ga pijete
Kefir je fermentisan napitak od mleka, a izvorno potiče s Kavkaza
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
NiN
Kefir gljivice su zakon za sve bolesti! Nije fraza...čiste sve od glave do pete! Najbolje koristiti u hladnija vremena(jesen-zima) i na prolece si ko nov!
Gljiva kefir
Mozeti sami da producirate kefir od kefir gljive i eto vam resenja..preporucujem svakom iz iskustva..raspitajte se za gljivicu bice vam najbolji prijatelj
dragan
Pa kada nije preporucljivo da se pije