Kako da uništite želju za slatkišima i spasete se od dijabetesa, a da pritom vaš organizam ne pati
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Biljana
Gde god se okrenem iskače-ovsena kaša. Pa to je sam ugljeni hidrat koji goji, još kad je ,, obogaćena"veštačkim zaslađivačima, e onda je pun pogodak za dijabetis. Verujte sve tz Zdravo voće I povrće, nije odavno ni zdravo ni dobro jer ima u sebi više otrove hemije koja blokira metabolizma I razboljeva čoveka nego što ima vitamina i drugih vrednih tvari. Mislite da će proizvođači I uvoznici, prodavci I marketi pošteno reći šta sve koriste da bi poljoprivredni proizvodi sazreli I opstali.Ne budite naivni.
Cica S
Sve se moze kad se hoce,samo jak karakter i cvrsta odluka .