Srbi jedu samo 3 grama ove namirnice, a kada bi povećali na 50 - ne bi nikada imali problema sa viškom kilograma

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Živorad
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zoo Cuvar

    08. maj 2019 | 20:18

    Nije problem druze sto ti svaki dan jedes pirinac vec to sto ga ti na razne načine začiniš i obogatis kalorijama i zato imaš 100 kg. Jedi solo pirinač skuvan na vodi pa ćeš biti sitan kao Kambodžanac....40 kila sa krevetom...

  • Viki

    03. maj 2019 | 23:11

    Glupost!Jedem pirinac skoro svaki dan a imam sto kilograma. Volim pirinac i umem da ga spremam na razne nacine.Azijati su vitki zbog svoje genetike a ne zbog pirinca.

  • Živorad

    03. maj 2019 | 16:13

    U Srbiji se u srednjem veku odgajao pirinač .Kruševački Bivoljski ključ je odgajao crveni crni i beli pirinač na ovom polju vodenih žitarica ubirano je zdravije i korisnije zrno od žitarica strnog i hlebnog žita.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA