Uznemirujuće slike pokazuju koliko dugo šteta koju alkohol napravi ostaje na mozgu kada prestanete da pijete

 ≫ 

Komentari

  • Pp

    6. april 2019 | 00:47

    Taman sam hteo da prestanem da pijem...zamalo da se zeznem. Naravoučenje-"ako ste već počeli da pijete, nemojte prestajati, nije zdravo, osušiće vam se mozak".

  • Vukodlak

    5. april 2019 | 20:34

    Srbija, raspolaze sa 400, sorti kukuruza, kome pada na pamet da uveze americkog JALOVCA. Neka ga proture braci Albancima.

  • Mlj1228

    5. april 2019 | 19:41

    Svi mi znamo da je alkohol droga i otrov za organizam, ako se koristi u velikim količinama, ali se takođe zna, ma da se malo o tome piše, da jedna čaša crnog vina uz jelo može smanjiti za 30% rizik od kardiaka. Niko ne piše koliko otrova dnevno progutamo u, navodno prirodnoj hrani. U svim mesnim proizvodima, u gotovim jelima, u slatkišima i konzervama, ima toliko začina koji daju ukus proizvodima, da su mnogo više otrovniji nego alkohol. Samo obično veštačko đubrivo sadrži ogroman broj koncerogenih sastojaka, a o raznim pesticidima i da ne govorimo. Ameri pokušavaju da silom uguraju njihov genetski izmenjen kukuruz, koji ne samo što uništava naše i životinjske živote, već i zemljište koje postaje jalovo, ali se i o tome ne sme ništa pisati, jer to su ameri! Žalosno zar ne?!...

  • šurda

    5. april 2019 | 17:17

    a to me zabole, snimak mozga azijata, daj snimak srpskog karandžije koji je posle majčinog mleka počeo da pije rakiju i jede čvarke, a ne suši i alge.

  • Fil

    5. april 2019 | 17:11

    Moj brat pije 40 godina svaki dan. Nista mu ne fali.

    • 7. april 2019 | 08:01

      Ne reče nam šta pije

      @Fil

      Vodu, mleko, sok od ceđene narandže?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA