Uznemirujuće slike pokazuju koliko dugo šteta koju alkohol napravi ostaje na mozgu kada prestanete da pijete

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Fil
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Pp

    06. april 2019 | 00:47

    Taman sam hteo da prestanem da pijem...zamalo da se zeznem. Naravoučenje-"ako ste već počeli da pijete, nemojte prestajati, nije zdravo, osušiće vam se mozak".

  • Vukodlak

    05. april 2019 | 20:34

    Srbija, raspolaze sa 400, sorti kukuruza, kome pada na pamet da uveze americkog JALOVCA. Neka ga proture braci Albancima.

  • Mlj1228

    05. april 2019 | 19:41

    Svi mi znamo da je alkohol droga i otrov za organizam, ako se koristi u velikim količinama, ali se takođe zna, ma da se malo o tome piše, da jedna čaša crnog vina uz jelo može smanjiti za 30% rizik od kardiaka. Niko ne piše koliko otrova dnevno progutamo u, navodno prirodnoj hrani. U svim mesnim proizvodima, u gotovim jelima, u slatkišima i konzervama, ima toliko začina koji daju ukus proizvodima, da su mnogo više otrovniji nego alkohol. Samo obično veštačko đubrivo sadrži ogroman broj koncerogenih sastojaka, a o raznim pesticidima i da ne govorimo. Ameri pokušavaju da silom uguraju njihov genetski izmenjen kukuruz, koji ne samo što uništava naše i životinjske živote, već i zemljište koje postaje jalovo, ali se i o tome ne sme ništa pisati, jer to su ameri! Žalosno zar ne?!...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA