Da li je bezbedno jesti džem i ajvar sa kojih smo skinuli buđ?

Komentari

  • Milorad

    20. februar 2019 | 22:06

    Deda Solunac 90 godina, živeo sam, salata paradajz krastavac, nedelju dana stara,činija puna buđi, hleba katastrofa od buđi, deda to tamani i ništa mu nije falilo. Poginuo jadan pavši sa plasta sena, kojeg je plastio bez stožera, to mu je bio treći kobni pad na glavu.

    • 21. februar 2019 | 02:13

      Zvezda

      @Milorad

      Izvini Milorade molim te, naziveo se deda ali tako si sastavio ovaj tekst da sam se nasmejala, izvini stvarno nisam namerno...:)

  • EU

    20. februar 2019 | 17:22

    A budjavi sir sme da se prodaje i jede?! U nekom clanku sam citao da je preporucljivo da se malo jede budjavi hleba!

  • Ђура

    20. februar 2019 | 17:17

    Здравије је,без конзерванса.

  • Mira

    20. februar 2019 | 16:04

    Broja se nezna sa koliko njih smo skidali budj i jeli sve u slast! Nikada nikom nista nije falilo. Do dana danasnjeg.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA