Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Bob
Jedi sve sto ti zivot pruzs ner danas si cvet a sutra vec uvela r... ?
Ivan
Sve je to u redu jedem povrce za rucak voce za uzinu kacamak,jaja,amper supu za dorucak ,ali brate nista boljr nego domaca susena slanina pa plecna slanina i ljubicasti luk i svapski sir nema slade ali umereno.
ned
Svi proteini u mesu su reciklirani proteini iz biljaka. Meso nam uopste nije potrebno. A da, meso je puno hormona i antibiotika takodje. Uzgajanje zivotinja zarad ljudske ishrane nema nikakvog ekoloskog niti zdravstvenog smisla.