Ostrige ne jedem, a ostali morski plodovi su prava poslastica. Hteo sam samo reci, da sve ovo gore navedeno jedem godinama, pogotovu francuske sireve, koji su najpoznatiji u svetu, i do sada nikada nisam imao problema sa crevima, i ako sam jeo i buđave stare sireve. U francuskoj postoje nekoliko desetina proizvođača koji proizvode namerno ubuđane sireve, od kojih je najpoznatiji rokfor (roquefort) ovciji sir. Međutim, poznajem ljude koji su alergični na sve i svašta. Na primer, jedan prijatelj moje dece, ne sme jesti ni jedno zeleno povrće, pa čak ni zelenu salatu. Zatim, jedan od moja dva sina, ne sme jesti kikiriki, i da ne nabrajam dalje. Razne alergije mogu biti vrlo opasne po zivot, kako od ujeda insekata, tako i od velikog broja voća i povrća. Nisam ni doktor ni nutricionista, ali pišem sve ovo iz iskustva. Svim čitaocima, SREĆNA NOVA GODINA!
Mlj1228
Ostrige ne jedem, a ostali morski plodovi su prava poslastica. Hteo sam samo reci, da sve ovo gore navedeno jedem godinama, pogotovu francuske sireve, koji su najpoznatiji u svetu, i do sada nikada nisam imao problema sa crevima, i ako sam jeo i buđave stare sireve. U francuskoj postoje nekoliko desetina proizvođača koji proizvode namerno ubuđane sireve, od kojih je najpoznatiji rokfor (roquefort) ovciji sir. Međutim, poznajem ljude koji su alergični na sve i svašta. Na primer, jedan prijatelj moje dece, ne sme jesti ni jedno zeleno povrće, pa čak ni zelenu salatu. Zatim, jedan od moja dva sina, ne sme jesti kikiriki, i da ne nabrajam dalje. Razne alergije mogu biti vrlo opasne po zivot, kako od ujeda insekata, tako i od velikog broja voća i povrća. Nisam ni doktor ni nutricionista, ali pišem sve ovo iz iskustva. Svim čitaocima, SREĆNA NOVA GODINA!
Podelite komentar