A na tome smo svi odrastali: Svi pričaju da paradajz i krastavac ne valja jesti zajedno, u čemu je fora?
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
u pauzi
Stručnjake Ayuvede (hrana kao lek) da pitate o paradajzu oni bi vam rekli da ga uopšte ne konzumirate, jer nije dobar za energetsko polje tela.
Inkvizitor
Pa na paradajz i krastavce dve manje glavice crnog luka na krugove isečen i četiri čenja belog luka na sitne kockice isečen, malo fete sira u kockicama pa dodati desetak očišćenih maslinki posoli i poulji maslinovim uljem pa posoli i izmešaj i navali narode. Prijatno.
🍅
Ma daj !