Ako vam konobar donese čašu mlake vode, odmah je vratite: Postoji veliki razlog zašto to uvek treba da uradite
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Milos
Ma nemoj samo filtrirana voda!!! A sa druge strane hladna voda losa za varanje sta cemo sad?
Mimi
Da. A koliko košta 2dcl. flaširane vode u restoranima? U običnoj ćevabfzinici u N. Sadu košta 90 din. Odlična navlakuša da naručujete flaširanu rashlađenu vodu. Zaboga i led ima toliko bakterija? Ne kopčamo se mi baš svi pozadi.