Iako ima 16 grama šećera u sebi ipak je najzdravija namirnica koja vam može pomoći da smršate

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Toza fitnes vampir 45 +
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Toza fitnes vampir 45 +

    31. mart 2018 | 12:32

    Ovako, naš srpski jogurt ima samo izmedju 2,8-3,9 grama ugljenih hidrata I to mahom lektoze , proteina ima oko 3,6 grama i od nula do 2,8 g masnoce u sto grama namirnice. E sad, I amerikanci imaju jogurt ali je ekvivalent nasoj pavlaci, pa oni tu još natraju secer, voce, skrobne dodatke ....ovde je pogresno preveden tekst sa engleskog, tako da je ovo verovatno neki voćni jogurt u pitanju.Jogurt je u mnogome zdrav I bezbedan cak I za diabeticare ( srpska varijanta), zadrzi i probiotike kao I kazein, surukin i mlecni protein...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA