Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
dekstek
Kupus kosta 120,00
Rasa
Tacno je da je ukus tezak. Mislim da je je potebna doza - (razblazenjem vodom se postize) ! ipak voda je resenje tj. Iskustvo kaze da je navika cesto razlog za ponavljanjem . Takav nacin osluskivanja sebe donosi resenje. Cesto dovodmo do ponavljanja "greske". Pratite i osluskuje pa cete sebe upozznati. Pozz.
LAZARINHO
popiti sok samo od sveze cedjenog slatkog kupusa je skoro ne moguce jer ima toliko odvratan ukus i miris da te tera na povracanje.da bi se lakse podnelo potrebno je dodati sargarepu prut celera pa cak mozda i jabuku.a inace se zove sok od 3c cabbage carrot celery.mislim da ga je pronasao doktor sa stanford univerziteta iz kalifornije Jay kordich.inace je dokazao svoju teoriju o lecenju circa na zeludcu sa ovim sokom lecivsi zatvorenike u alkatrazu.