Muče vas nadutost, gasovi i zatvor - 5 simptoma ukazuju da ste alergični na hleb i testeninu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Srbin
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Tanja

    15. decembar 2017 | 22:10

    Hleb i peciva koja sadrže kvasac mi izuzetno smetaju, lisnata peciva nemogu da svarim, ali zato bilo koju proju , pogacu ili hleb umešen sa sodom bikarbonom ili praškom za pecivo mogu da jedem bez bojazni. Sve ostalo sa kvascem moram da izbegavam jer mi stvara nadutost, gasove i ne normalan svrab kože.

  • Cvetko

    15. decembar 2017 | 14:07

    Može i laktoza ili pojedini sastojci kravljeg mleka zbog čega se savetuje poseta gastrologu da ne bi nagadjali već dobili pravu dijagnozu.

  • Srbin

    15. decembar 2017 | 13:31

    Mogu biti smetnje i od kvasca Pre nekoliko nedelja pocela sam da pecem Pogace bez kvasca u tiganj na sporetu Umesto u rerni Svakog druvog Dana po nekoliko Znaci presno testo sa alo ulja vide brasna i soli Podeliti na loptice lepo ih rukom rastanitina posluzavniku Ili ravnoj platni i peci ,dok se jedna pece ( okretati vise puta ne na najjacu temperaturu ) rastaniti drugu i tako Moze sa marmeladom da se jede vruce Dobro je i hladno Stomak ne bude naduvan vise Mnogo lep osecaj POZDRAV

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA