Izbacila je ulje iz ishrane i za samo 30 dana njenom telu se desila promena koju nije očekivala
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Nikola
Zdrava su ulja od 10 evra pa na više, ova rafinisana što uzimamo su čista masnoća koja nema ništa zdravo u sebi. Posebno ukoliko se prži gubi sva nutritivna svojstva. Naši preci nisu ni koristili ulje.
toba
Laži, obmane, neznanje, prostakluk,... šta je ovde upitanju?
Nataša
Ja kuvam u posuđu(da ne pravim besplatnu reklamu),koje samo podmažem uljem,ništa se ne gubi od nutritivne vrednosti,a meso zadrži svu masnoću i sastojke.Posuđe je od titanijuma i mnogo je skupo.Nije dobro to što se nestručne osobe bave nutricizmom,koje brane sve i zbunjuju narod.Sve masti i sva ulja nisu sva štetna.Takođe i naš želudac nije stvoren da vari hranu u sirovom stanju,jer prosto mi ne možemo da budemo preživari pa da jedemo sve u sirovom i neobrađenom stanju.