Komentari

  • Suzi celina prizren

    13. januar 2018 | 16:13

    Divlji beli luk je naj naj.

  • Ljudmila

    13. januar 2018 | 14:13

    Godinama praktikujem jednostavan recept za crni, tj.ljubicasti luk: oko pola kilograma isecem na kockice, na dosta ulja prodinstam da budebstaklast. Kada se ohladi, spakujem u plasticnu kutiju s poklopcem i stavim u friz. Po potrebi izvadim potrebnu kolicinu za jelo, koje spremam. Jednostavno i prakticno

  • Jeretik

    13. januar 2018 | 13:10

    U zivotu nista nije samo crno , niti samo belo , znaci mesano ..

  • Koridori

    13. januar 2018 | 12:03

    Najbolji nacin: das drugomeda sece luk, a ti izadjes ga hitno obavis vazan posao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA