Godinama praktikujem jednostavan recept za crni, tj.ljubicasti luk: oko pola kilograma isecem na kockice, na dosta ulja prodinstam da budebstaklast. Kada se ohladi, spakujem u plasticnu kutiju s poklopcem i stavim u friz. Po potrebi izvadim potrebnu kolicinu za jelo, koje spremam. Jednostavno i prakticno
Suzi celina prizren
Divlji beli luk je naj naj.
Podelite komentar
Ljudmila
Godinama praktikujem jednostavan recept za crni, tj.ljubicasti luk: oko pola kilograma isecem na kockice, na dosta ulja prodinstam da budebstaklast. Kada se ohladi, spakujem u plasticnu kutiju s poklopcem i stavim u friz. Po potrebi izvadim potrebnu kolicinu za jelo, koje spremam. Jednostavno i prakticno
Podelite komentar
Ja
@Ljudmila
Vau..Kakav recept! Kakvo otkriće!
Podelite komentar
Jeretik
U zivotu nista nije samo crno , niti samo belo , znaci mesano ..
Podelite komentar
engi
@Jeretik
Vidi se da si Partizanovac.
Podelite komentar
Koridori
Najbolji nacin: das drugomeda sece luk, a ti izadjes ga hitno obavis vazan posao.
Podelite komentar