Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Suzi celina prizren
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Suzi celina prizren

    13. januar 2018 | 16:13

    Divlji beli luk je naj naj.

  • Ljudmila

    13. januar 2018 | 14:13

    Godinama praktikujem jednostavan recept za crni, tj.ljubicasti luk: oko pola kilograma isecem na kockice, na dosta ulja prodinstam da budebstaklast. Kada se ohladi, spakujem u plasticnu kutiju s poklopcem i stavim u friz. Po potrebi izvadim potrebnu kolicinu za jelo, koje spremam. Jednostavno i prakticno

  • Jeretik

    13. januar 2018 | 13:10

    U zivotu nista nije samo crno , niti samo belo , znaci mesano ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA