Crni ili beli - koji luk je zaista zdraviji?
Nema recepta za neko jelo koje ne sadrži među brojnim sastojcima i jedan od najzdravijih – luk
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Suzi celina prizren
Divlji beli luk je naj naj.
Ljudmila
Godinama praktikujem jednostavan recept za crni, tj.ljubicasti luk: oko pola kilograma isecem na kockice, na dosta ulja prodinstam da budebstaklast. Kada se ohladi, spakujem u plasticnu kutiju s poklopcem i stavim u friz. Po potrebi izvadim potrebnu kolicinu za jelo, koje spremam. Jednostavno i prakticno
Jeretik
U zivotu nista nije samo crno , niti samo belo , znaci mesano ..