MED, LUK I LIMUN: Kombinacija koja će pobediti svaki kašalj, posebno kod dece (RECEPT)

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika 14/6
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Чикa Јова

    08. oktobar 2017 | 19:31

    Med mozete zagrevati samo do 40 stepeni da bi zadrzao sve korisne sastojke.

  • 14/6

    08. oktobar 2017 | 16:17

    ЗАГРЕВАЊЕМ МЕДА УНИШТИЋЕТЕ ОНО ШТА ВАЉА У ЊЕМУ, АЛИ ОНО ШТО ОСТАНЕ НАПРАВИЋЕ ВАМ МНОГЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ПРОБЛЕМЕ, КАКО УНУТРАШЊЕ ТАКО СПОЉАШНЕ.

  • Antiglobalistkinja

    08. oktobar 2017 | 16:04

    A koji to luk: crni ili beli??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA