Odlučila je da 30 dana pije SAMO punomasno mleko, ali zbog problema koje joj je to stvorilo - morala je da prestane ranije

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika vladaNS
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • СВД

    09. oktobar 2017 | 19:45

    Покојни дјед моје баке је цијели живот пио непрокувано млијеко(и кравље и овчије), никада није имао здравствених проблема и умро је од старости са 95 година.

  • vladaNS

    09. oktobar 2017 | 16:57

    Ja isključivo pijem mleko iz kese kome je rok trajanja tri dana. NIKADA ali nikada nisam imao problem sa stomakom ALI obrađeno mleko iz flaše ne mogu da pijem jer imam jako puno gasova. Ko mi ne veruje, neka kupi 1L mleka od 3.2mm iz kese i iz flaše. Skuva puding od istog proizvođača i ako mu bude isti puding, ja ga poljubim u zadnjicu. MLEKU je rok trajanja 3 dana (znam jer sam završio poljoprivrednu školu), dok je fabrički obrađenom prvo par nedelja(redovno što kupujemo), pa posle toga ako se ne proda dodatnom obradom godinu dana(dugotrajno).

  • Srbich

    09. oktobar 2017 | 16:29

    zamisli burek sa mesom i jogurt bez masti....kajmak bez masti....sir bez mast...kupus bez masti sa mesom bez masti.....bolje da jedemo bukovinu i pijemo destilovanu vodu, tragedija je ova nauka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA