Mast uopšte nije toliko loša kao što smo mislili - a jedna stvar koju jedemo svaki dan je mnogo gora
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
EL...
Nemam odboj prema delikatesima , ali mast sa sitnim čvarcima na crnom hlebu , hmmmm... Pre tri godina sam imala težak bronhitis i apetit na slaninu i crni luka , jela nedelju dana i beli luk uz to , i ja verujem da mi je to pomoglo ...! Samo je jako teško naći dobru suvu slaninu ...!
ranbo
leba masti soli luka papra
BASA
Srednja generacija je odrasla na : hlebu i masti , umesto kolaca stavljao se secer i kada izadjemo na ulicu , svi traze daj griz ! A tek cvarci , slaninica i nista nam nije falilo ! A , danas je to za mnoge bljak !