≫
NE KUVAJTE VEĆ PROKUVANU VODU: Većina pravi ovu grešku, a ne zna da je opasna za život!
≫
Mnogi imaju običaj da ranije skuvanu vodu koja ostane u kuvalu kasnije opet prokuvaju po potrebi. Takva voda je jako štetna po zdravlje jer prilikom novog ključanja oslobađa arsen, nitrate i fluor
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Urs Zimmermann011
Cak i pasulj? Sta kazes
Urs Zimmermann011
Sad je i to opasno po zivot
buđenje skrivene istine
Pa ljudi od 2 puta kuvane vode se rak dobija ako se koristi 10 tak gidina svaki dan kuvaj 2 puta vodu ili podgrevaj pssulj 7 puta I rak se dobija naravno ne pluća nego creva jer se stvara toksin ko olovo